DAFED 27

DaFED#27-570px

Novembarski DaFED#27 održaće se u sredu, 05.11.2014. sa početkom u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu (Dr Zorana Đinđića bb).

 

Ovoga puta, predavač dolazi iz Velike Britanije i jedan je od najboljih front-end programera na svetu. Harry Roberts (csswizardry.com) je nagrađivani front-end arhitekta, dizajner, programer, pisac i konferencijski predavač, nekadašnji programer u BSkyB gde je radio sa klijentima poput BBC-a i Financial Times-a, a danas konsultant koji pomaže IT timovima širom sveta da naprave bolje proizvode. Uža specijalnost su mu izrada, skaliranje i održavanje velikih front-end arhitektura. Tvorac je popularnog Inuit.css-a, moćnog CSS frejmvorka zasnovanog na Sass-u, BEM-u i OOCSS-u. Član je Ekspertskog Panela jednog od najpoznatijih časopisa posvećenih veb dizajnu i programiranju – Smashing Magazine.

 

Tema predavanja:

Managing CSS Projects with ITCSS

Upravljanje rastućim CSS-om je mnogo teže nego što bi trebalo da bude. ITCSS je jednostavan, efikasan, i još uvek neobjavljen metod za upravljanje, održavanje i skaliranje CSS projekata svih veličina. Tokom ovog predavanja ćemo dobiti uvid u to šta je ITCSS i kako pomoću njega ukrotiti i kontrolisati rastući UI kôd.

 

Sponzori oktobarskog DaFED-a su kompanije Vega IT Sourcing i Eipix.

 

Prijavite se na DaFED#27

 

Prisustvovanje na DaFED okupljanjima je besplatno za sve zainteresovane, ali je zbog ograničenog kapaciteta prostora potrebno da svoje prisustvo potvrdite na zvaničnom sajtu organizacije.

 

You must be logged in to post a comment Login